Programeaza-te acum pentru o consultatie
 
 
 
 
 
 
 
Bd. Alexandru Obregia Nr. 4,
Bl OD1, Sc.1, Parter, Ap. 2, Sector 4, Bucuresti, interfon 02
Tel: 021-684.36.84
031-804.12.04
 
 

SIGURANTA ACTULUI MEDICAL

De importanta majora este realizarea actului medical in conditii de siguranta deplina. Acest lucru se realizeaza prin atentia maxima acordata sterilizarii in toate etapele efectuarii actului medical.

Sterilizarea instrumentarului se face cu ajutorul unui autoclav de ultima generatie care asigura sterilizarea instrumentelor în conditii deosebite de temperatura si presiune, siguranta instrumentelor astfel sterilizate fiind maxima.

Functionarea aparatului este complet automata, astfel se exclude riscul erorilor umane.
 
Aparatul este dotat cu un dispozitiv de împachetare a instrumentelor, fapt ce exclude posibilitatea contaminarii ulterioare.

Instrumentarul folosit este sterilizat conform normelor MS. Controlul sterilizarii este efectuat zilnic prin martori chimici, lunar prin teste bacteriologice, bianual prin verificarea aparaturii în laboratoare specializate.

De asemenea, respectarea normelor de igiena si sterilizare este verificata regulat de catre inspectorii Inspectiei Sanitare de Stat.
 
Niciun pacient nu se aseaza pe scaunul stomatologic fara ca acesta sa fi fost in prelabil dezinfectat – se impiedica astfel raspandirea virusilor, bacteriilor;

Tot personalul efectueaza periodic analize medicale si poarta costum medical si manusi de protectie.
 
 
 
copyright © 2006 Sanexpert
Prima pagina Despre noi Echipa medicala Servicii Dotari Preturi Contact    
   
SAL SOL