Programeaza-te acum pentru o consultatie
 
 
 
 
 
 
 
Bd. Alexandru Obregia Nr. 4,
Bl OD1, Sc.1, Parter, Ap. 2, Sector 4, Bucuresti, interfon 02
Tel: 021-684.36.84
031-804.12.04
 
 

Aparatura si materialele utilizate in cabinet

 
Obturatiile coronare sunt realizate din compozite de ultima generatie, furnizate de firmele Ivoclar (Liechtenstein) si Ultradent (SUA).

Aceste materiale ofera o rezistenta si o estetica deosebita obturatiilor, lucru de care va veti convinge.
 
Materialele utilizate īn cazul distructiilor subgingivale, din pacate foarte des īntālnite īn practica si greu de tratat, sunt cimenturi pe baza de ionomer de sticla furnizate de firmele GC Fuji ( Japonia) si 3M Espe (USA). Aceste cimenturi au capacitatea de a elibera fluor pe o durata mare de timp si aderenta buna īn mediul umed.

Utilizarea acestor materiale de calitate permite oferirea unei garantii de 1 an pentru obturatiile coronare.
 
Tratamentele endodontice beneficiaza de toata atentia noastra, aceste tratamente fiind vitale pentru pastrarea dintelui pe arcada. Medicul este ajutat de o serie de aparate performante īn vederea obtinerii celor mai bune rezultate īn tratarea canalelor radiculare.
 
Raypex 5 este un aparat digital de determinare a lungimii canalelor radiculare si tratarea lor corespunzatoare. Acest aparat elimina necesitatea realizarii mai multor radiografii pentru acelasi dinte, reducānd astfel expunerea la radiatii.
 
Combinarea tehnicilor manuale de tratament cu cele mecanice si utilizarea micromotoarelor dedicate endodontiei permit tratarea si celor mai dificile cazuri.

Obturarea canalelor radiculare, etapa importanta a tratamentului endodontic se realizeaza utilizānd un ciment pe baza de rasina epoxidica care reduce semnificativ sensibilitatea post tratament.

Pentru cresterea etanseitatii obturatiei se utilizeaza un dispozitiv de condensare prin vibratii si caldura.
 
 
 
copyright © 2006 Sanexpert
Prima pagina Despre noi Echipa medicala Servicii Dotari Preturi Contact    
   
SAL SOL