Programeaza-te acum pentru o consultatie
 
 
 
 
 
 
 
Bd. Alexandru Obregia Nr. 4,
Bl OD1, Sc.1, Parter, Ap. 2, Sector 4, Bucuresti, interfon 02
Tel: 021-684.36.84
031-804.12.04
 
 

Solutia PREMIUM pentru albirea dintilor

Beyond - tratament profestional de albire a dintilor
Un zambet luminos in doar 30 de minute!

Fie ca va pregatiti pentru un interviu, ceremonie de absolvire, nunta sau un eveniment important se apropie in viata dumneavoastra, fie ca vreti pur si simplu sa aratati foarte bine in fiecare zi, dintii albi si stralucitori va vor creste increderea de a-i lasa pe ceilalti sa vada zambetul dumneavoastra frumos.
Beyond este recunoscut pe plan international ca fiind cea mai sigura si eficienta modalitate de albire a a dintilor.

E dovedit clinic faptul ca halogenul produce rezultate mai bune de albire decat sistemele LED sau plasma arc. Sursa puternica de halogen de care dispune Beyond emite lumina albastra de inalta intensitate care accelereaza procesul de albire.

Acest sistem avansat este alcatuit din peste 12,000 de fibre optice si peste 30 de straturi de sticla optica, astfel incat nu se emana caldura care ar putea sa va provoace durere si nici lumina ultravioleta. In timpul in care aparatul actioneaza, formula speciala a gelului de albire lucreaza si ea la albirea dintilor, la finalul celor 30 de minute de tratament dumeavoastra dobanditi un zambet stralucitor.

Beyond, ca leader mondial in productia de materiale profesionale folosite in estetica dentara este dedicat dezvoltarii celor mai sigure si avansate tehnologii pentru albirea dintilor.
Bucurati-va de rezultate imediate, vizibile, de confort si siguranta cu tratamentul nostru de 30 de minute!

Stergeti petele adunate in ani cu un tratament usor si convingeti-va de ce mii de pacienti si medici dentisti multumiti din toata lumea vorbesc despre acest tratament Beyond!
 
Intrebari frecvente legate de albirea dintilor
 
Cine isi poate albi dintii in cabinet?
Aproape toata lumea are posibilitatea sa isi albeasca dintii cu Tratamentul profesional Beyond. Exceptie fac femeile gravide, copiii sub 16 ani, a caror dantura este inca in dezvoltare si persoanele care sufera de probleme cu gingiile sau au fisuri dentale.

Acestora din urma le recomandam sa isi trateze inainte de albirea dintilor aceste probleme, ulterior putand beneficia de acest procedeu medical simplu, rapid si eficient.
 
Ce efecte secundare are tratamentul de albire de la Beyond?
Foarte multe persoane se intreaba acest lucru si tuturor le raspundem la fel: efectele secundare in general...nu exista! Sigur, unii dintre dumneavoastra puteti experimenta sensibilitati dentare, tratabile in doar 5 minute cu fluorul si sistemele noastre speciale.

Alti pacienti vor experimenta sensibilitate dentara usoara timp de cateva ore dupa tratament, dar aceasta va trece intotdeauna de la sine, rapid. Contrar miturilor din medicina dentara, smaltul nu este afectat de acest procedeu.
 
Cat dureaza albirea dintilor efectuata cu sistemul profesional de albire Beyond?
In medie, 2 ani. Depinde evident de preferintele culinare ale pacientului si de obiceiuri precum fumatul si consumul de cafea, ceai negru. Chiar si la pacientii fumatori, rezultatele vor tine minim un an de zile, dar sunt pacienti (fumatori sau nefumatori) care chiar si dupa 3-4 ani inca se bucura de efectele tratamentului profesional Beyond.

Un alt amanunt important e ca cei care beneficiaza de albire cu acest sistem nu vor mai avea niciodata aceeasi nuanta dentara. In urma albirii cu tehnologie Beyond, dintii vor fi intotdeauna mai albi, chiar si dupa trecerea anilor.
 
De ce recomandari trebuie sa tina cont pacientul inainte si dupa tratament?
Pacientii care opteaza pentru un tratament de albire trebuie sa stie ca procedura optima de albire a dintilor incepe cu un detartraj si un periaj profesional, pentru a avea dintii cat mai curati si pregatiti pentru albire. Desi aceste procedee stomatologice NU albesc dintii, ele garanteaza rezultatele maxime ale tratamentului pentru fiecare persoana. Dintii se vor albi indiferent de caz, dar o obtinerea unei nuante uniforme si a unui rezultat maxim sunt conditionate de procedeele pre-tratament.

Post-tratament, recomandam insistent sa evitati timp de 24 de ore produsele bazate pe tutun si cafea; vinurile, sucurile acidulate si pline de coloranti, mancarurile cu sosuri si orice produs alimentar prea cald sau prea rece. Pacientii care nu tin cont de aceste indicatii valoroase risca sa faca un tratament profesional de albire inutil.
   
 
 
copyright © 2006 Sanexpert
Prima pagina Despre noi Echipa medicala Servicii Dotari Preturi Contact